Bungalows in de mooiste bungalowparken van Brabant

Home > Bungalows in Brabant

Overnachten in een luxe bungalow in het groene hart van Brabant. Genieten van de absolute ontspanning die in een Brabants bungalowpark centraal staat. De omgeving van Oirschot en de Beerzen biedt u deze mogelijkheid met een schat aan mooie bungalows en bungalowparken in Brabant. Midden in het groen rondom Oirschot en de Beerzen liggen een aantal bungalowparken met mooie bungalows verscholen waar u met uw familie of vrienden kan genieten van een fijn weekend of langere vakantie.

Een verblijf in een bungalow in Brabant biedt u vele mogelijkheden. U kunt wandelen in de prachtige groene zone van Oirschot en de Beerzen en daarna genieten van het Bourgondische leven dat Brabant zo typeert. Of kom gewoon tot rust in uw sfeervolle bungalow, in het bungalowpark naar uw keuze. De keuze is aan u.

Bungalowparken Brabant

Hier vindt u een samenvatting van de verschillende bungalows in Brabant en dan voornamelijk voor de regio Oirschot de Beerzen. U kunt op het bungalowpark klikken voor een uitgebreide omschrijving van de bungalow en het bungalowpark en eventueel kunt u ook enkele foto's bekijken.

Vakantie in een bungalow in Oirschot en de Beerzen: Brabant op haar best!

Bungalowpark De Stille Wille
De Stille Wille
Oost West en Middelbeers

Meer info
Ga naar de website
Bungalowpark Den Beerschen Bak
Den Beerschen Bak
Oost West en Middelbeers

Meer info
Ga naar de website

Bungalowpark 'De Stille Wille'

De Stille Wille 1
5091 WB Oost West en Middelbeers
Tel. 013 - 513 17 2

De Stille Wille Toen Stille Wille in 1968 startte, waren wij er ons van bewust dat er een grote behoefte bestond aan rust, natuur en ruimte en dat deze behoefte in de toekomst sterk zou toenemen.

Het leek ons noodzakelijk voor de "rustzoeker" een milieu te creëren, dat hem bescherming biedt tegen alles wat inbreuk doet op zijn privacy, veiligheid en rust. Geluidsoverlast moest hoe dan ook worden vermeden. Toch mocht de opzet niet zo zijn, dat men zich een kluizenaar ging voelen. Voldoende recreatie en vermaakmogelijkheden moesten binnen bereik liggen.

Die ideale omgeving gevonden. Een voormalig landgoed op de grenzen van Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek bleek er voor geschapen. 53 hectaren bosgebied in het Hart van Brabant, een natuurgebied bij uitstek, bleek volledig te voldoen aan de door ons gestelde eisen.

Inmiddels zijn op het bungalowpark circa 320 comfortabele bungalows gerealiseerd, in grootte variërend van 50 tot ruim 100 vierkante meter bebouwde oppervlakte op bospercelen van 600 tot 1200 vierkante meter.


ga naar de website

Bungalowpark 'Den Beerschen Bak'

Kapeldijk 6
5091 KP Oost West en Middelbeers
Tel. 013 - 514 16 39

Den Beerschen BakGenieten in het groen!
Gelegen in de Brabantse Kempen vindt u Den Beerschen Bak. Honderden kilometers fietspaden en wandelroutes liggen voor u klaar om de bossen, heide en landgoederen te verkennen. Natuurlijk komt u ook de bekende Brabantse gastvrijheid tegen bij alle gezellige cafés en terrasjes onderweg of in een van de monumentale dorpen als Oirschot, Eersel en Oisterwijk.

Ons kleinschalige maar ruim opgezette natuurpark ligt aan de rand van bos en heide, in de gemeente Oirschot. Iedere bungalow heeft een grote, zonnige tuin met vrij uitzicht en privacy. Er zijn voordelige bungalows vanaf 2 personen tot grote familiebungalows voor 12 personen. Alles is gelijkvloers.
Er is een verwarmd buitenzwembad plus peuterbad en speeltuin. Fietsen huren mogelijk. Uw hond is bij ons welkom, u wandelt vanuit het park rechtstreeks het bos in naar Landgoed De Utrecht.

Dichtbij liggen safaripark Beekse Bergen en De Efteling. Of bezoek een lokale kaasboerderij, bierbrouwerij of kaarsenmaker. Sportieve gasten – van alle leeftijden – kiezen voor pret bij het boerengolf of voor een outdoor arrangement. Mogelijkheden genoeg!


ga naar de websiteVraag hier direct informatie aan bij deze bedrijven:

Kunt u de code niet lezen? Klik hier voor een andere

Er wordt zeer vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens.