De mooiste Campings van Brabant

Home > Campings in Brabant

Kamperen in Brabant is populair bij een groot aantal Nederlanders. De schoonheid van deze provincie en de gastvriendelijkheid van haar inwoners, maken Brabant tot een ware trekpleister voor kampeerders, vandaar ook de grote hoeveelheid campings in Brabant. De streek Oirschot en de Beerzen vormt hier geen uitzondering op. Wij bieden u: een camping of mini camping midden in het groene hart van Brabant waar u al uw dagelijkse beslommeringen achter u kunt laten. Geniet volop van het buitenleven op een camping in Brabant.

Kamperen in Brabant; campings met gezelligheid

Al de campings bieden u een prachtige ligging, uitstekende faciliteiten en onvervalste Brabantse gezelligheid. De omgeving van Oirschot en de Beerzen is ideaal voor lange wandelingen door de bossen en uitgestrekte fietstochten voor jong en oud. Boek nu een camping in Brabant en laat u verbazen door de schoonheid van Brabant in het algemeen en van Oirschot en de Beerzen in het bijzonder.

Vakantie in Brabant op een camping in Oirschot en de Beerzen: Kamperen in Brabant op haar best!

Camping De Bocht
Camping De Bocht
Oirschot

Meer info
Ga naar de website
Camping Rakelbos
Camping Rakelbos
Oost West en Middelbeers

Meer info
Ga naar de website
Natuurrijk De Kempenzoom
NatuurRijk De Kempenzoom
Oost West en Middelbeers

Meer info
Ga naar de website

Camping De Bocht

Oude Grintweg 69
5688 MB Oirschot
Tel. 0499 - 550 855

Camping De Bocht Camping De Bocht is gelegen in het historische dorp Oirschot met vele bezienswaardigheden. Het is gelegen precies tussen Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Onze camping ligt in een bosrijke omgeving, op korte afstand van enkele vrij toegankelijke landgoederen, zoals Campina heide, Landgoed Heerebeek, Landgoed 's-Heerenvijvers en De Baest.

Wie dus op zoek is naar een goede camping in Nederland, moet beslist eens naar Camping De Bocht komen. De ideale plek om heerlijk tot rust te komen en de boel lekker de boel te laten. Omdat het een kleine en zeer kindvriendelijke camping is, zal de hele familie zich hier prima kunnen vermaken. Camping De Bocht: een gezellige kleine en kindvriendelijke camping in één van de mooiste plaatsen van Brabant.


ga naar de website

Camping 'Rakelbos'

Schepersweg 10a
5091 KT Oost West en Middelbeers
Tel. 013 - 514 15 68

Camping Rakelbos Camping Rakelbos is een gezinscamping met 485 jaarplaatsen en 100 toeristische plaatsen. Naast de vele recreatie-activiteiten bieden ook twee recreatievijvers veel vertier (Zeer goed visbestand). Ook kunt u op camping Rakelbos terecht voor een goed advies over en aankoop van een stacaravan.

Onze camping is gelegen aan de rand van Landgoed 'De Utrecht', een 2600 ha groot stiltegebied. Er bevinden zich grote vennen als 'De Flaes' en 'Het Goor', waar de vogels in grote getale broeden. Aan de andere kant liggen de 'Neterselse Heide', de 'Spreeuwelse Heide' en de 'Landschotse Heide'.


ga naar de website

NatuurRijk De Kempenzoom

Kuikseindseweg 31
5091 TC Oost West en Middelbeers
Tel. 013 - 514 12 91

Natuurrijk De KempenzoomMet respect voor de natuur en de omgeving is een uniek recreatie park gecreëerd, speciaal voor mensen die van ruimte, rust en de natuur houden. De gezelligheid van bourgondisch Brabant opzoeken? In de omgeving is genoeg te doen!

Op NatuurRijk De Kempenzoom vindt u koopkavels voor het plaatsen  van uw droomchalet. Deze kavels, land-, water- of boskavels, variëren van grootte van ± 250 tot 1.000 m.²

Uiteraard zijn alle plaatsen voorzien van riolering, water, elektra, centrale antenne, internet en gas.

Het natuurrijke park beschikt over een 250 meter lange visvijver, speelgelegenheden voor de kleintjes, een verwarmd zwembad met overkapping (deze zetten we open bij warm weer) en een sauna.

De sfeervolle ontmoetingsplaats Taverne `t Hert beschikt over een riant terras waar u lekker kunt genieten van een goed glas wijn of een heerlijk kopje koffie. Binnen biljarten en gezellig kletsen kan natuurlijk ook.


ga naar de website

Vraag hier direct informatie aan bij deze bedrijven:

Kunt u de code niet lezen? Klik hier voor een andere

Er wordt zeer vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens.