Groepsaccommodaties en Kampeerboerderijen in Brabant (Oirschot/de Beerzen)

Home > Groepsaccommodaties en Kampeerboerderijen

Groepsaccommodaties en kampeerboerderijen in Brabant zijn zeer populair, want wie wil er nu niet eens een tijdje bij de boer overnachten? En daarbij: een kampeerboerderij is een uitermate geschikte groepsaccommodatie voor het onderbrengen van grotere groepen logees. Bijvoorbeeld voor familievakanties of weekendjes met de sport- of hobbyclub. Een verblijf in een kampeerboerderij in Brabant is een garantie voor gezelligheid en plezier.

Voel u even een ware Bourgondiër tijdens het kamperen bij de boer: geniet van het eten, drinken en de gezelligheid waar Brabant om bekend staat. Als u een liefhebber bent van bier dan moet u zeker eens de lokale brouwerij bezoeken.

Groepsaccommodatie boerderij

Oirschot en de Beerzen herbergen verschillende kampeerboerderijen en groepsaccommodaties. Iedere kampeerboerderij beschikt over uitstekende faciliteiten, een uiterst gezellige sfeer en een prachtig landschap. Daarbij kent de streek Oirschot en de Beerzen ook tal van uitgaansaangelegenheden. Voor hen die niet uitsluitend komen voor de folklore en natuur.

Wilt u gezamenlijk met uw vrienden of familie ook eens bij de boer in Brabant overnachten? Dan vindt u hier een samenvatting van de verschillende groepsaccommodaties in Brabant. U kunt op een boerderij klikken voor een uitgebreide omschrijving en eventueel enkele foto's van de kampeerboerderij.

Een heerlijke en gezellige vakantie in een kampeerboerderij in Oirschot en de Beerzen!

Kampeerboederij Van Pinxteren
Kampeerboerderij Van Pinxteren
Oirschot

Meer info
Ga naar de website
Kampeerboerderij De Roerdomp
Kampeerboerderij De Roerdomp
Oost West en Middelbeers

Meer info
Ga naar de website
Groepsaccommodatie De Mortelen
Groepsaccommodatie 'De Mortelen'
Oirschot

Meer info
Ga naar de website
Landschotse Hoeve
De Landschotse Hoeve
Westelbeers


Meer info
Ga naar de website

Kampeerboerderij 'Van Pinxteren'

Hedel 2
5688 LD Oirschot
Tel. 0499 - 571 980

Kampeerboederij Van Pinxteren Even buiten Oirschot, bij natuurgebied de Mortelen, vind u kampeerboerderij van Pinxteren, gelegen op het platte land, tussen bomen en velden.

De groepsaccommodatie / kampeerboerderij bestaat uit:
Een gezellige recreatiezaal met genoeg ruimte,waar u zich prima kunt vermaken. Grenzend aan de zaal is de keuken, die van alle gemakken is voorzien en waar u ruim uit de voeten kunt om een gezellig potje te koken, met z'n allen. Er zijn 50 slaapplaatsen verdeeld over meerdere zalen, die weer grenzen aan de douches, wastafels en toiletten.

Ook is er een aparte ruimte voor de leiding. Al deze voorzieningen zijn ondergebracht in één gebouw, dat voldoet aan de eisen van deze tijd. Buiten vind u een speeltuin, speelveld, Jeu de Boules baan, parkeerplaats, terras en een kleine kinderboerderij.

Oirschot, een dorp te mooi om waar te zijn. Gelegen aan de A58 in Brabant, tussen Tilburg en Eindhoven. Kerken, huizen, kloosters, boerderijen en molens vallen onder de meer dan 100 monumenten die Oirschot rijk is. Kortom, een bezoek meer dan waard.


ga naar de website

Kampeerboerderij 'De Roerdomp'

Ontginningsweg 10
5091 KN Oost West en Middelbeers
Tel. 013 - 514 15 09

Kampeerboerderij De Roerdomp In Westelbeers, een klein kempisch dorpje behorende bij gemeente Oirschot, vindt u aan het einde van de verharde weg kampeerboerderij De Roerdomp. De drie accommodaties op deze kampeerboerderij bieden in totaal voor 120 mensen slaapplaatsen. Deze groepsaccommodaties zijn ook afzonderlijk te huur. Dit is mogelijk omdat de gebouwen los van elkaar staan en bij iedere groepsaccommodatie een eigen speelveld met speelattributen en een kampvuurplaats aanwezig is.

Dit alles staat op een terrein van ruim 6 hectare waar natuurlijk ook de nodige ontspanningsmogelijkheden aanwezig zijn. Zo is er op het terrein bijvoorbeeld een midgetgolfbaan van 18 holes, twee volleybalvelden een jeu des boulesbaan, een eigen speelbos en niet te vergeten een zwemvijver van 50 bij 100 meter.

Ook buiten het terrein van de kampeerboerderij is er van alles te zien, u loopt bijvoorbeeld vanaf het terrein zo de bossen in om een mooie wandeling te maken in het natuurgebied De Landschotse heide, waar u onder het wandelen de grazende runderen tegenkomt. Of u fietst naar herberg In Den Bockenreijder, een klein oud cafeetje midden in het bos.

Maar ook de omliggende authentieke dorpen zoals Middelbeers en Oirschot zijn zeker de moeite van het bezoeken waard. Uiteraard is alle informatie over deze wandel- en fietsroutes bij ons gratis verkrijgbaar.


ga naar de website

Groepsaccommodatie 'De Mortelen'

Lopensestraat 4
5688 MK Oirschot
Tel. 0499 - 578 882

Groepsaccommodatie De MortelenIn Oirschot, aan de rand van natuurgebied "De Mortelen" vindt u onze groepsaccommodatie in Brabant. De Mortelen maakt onderdeel uit van het natuurgebied "Het Groene Woud" gelegen tussen de drie grote steden Tilburg, 's Hertogenbosch en Eindhoven. Kenmerkend voor "De Mortelen" is de aanwezigheid van veel bos, afgewisseld door de kleine weilandjes omringd met de mooie natuurlijke hagen en houtwallen. In het gebied bevinden zich diverse fiets- en wandelroutes. Wellicht bij u bekend als de "Knooppuntroutes". Deze routes lopen direct langs ons terrein.

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 24 personen. De ruimte bestaat uit:

Beneden
leefruimte met zithoek, eethoek, tv-ruimte, HORECA-keuken met 6 gaspitten, grote oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vrieskast sanitaire ruimte met 3 douches, 3 toiletten, 2 urinoirs, 4 wastafels
2* 2-persoons slaapkamers

Boven
drie slaapvertrekken voor 20 personen
kinderledikantje
Buiten
eigen terras met tuinmeubilair
grote BBQ

Activiteiten
binnen: tafeltennis, voetbalspel en diverse gezelschapsspelen.
buiten: tafeltennis, ruim speelveld, Jeu de Boules, speeltuin met diverse toestellen waaronder een grote trampoline, dierenren met hertjes, geitjes en kippen.

In de directe omgeving van Oirschot, afstand tot het centrum vanaf onze groepsaccommodatie is 4 kilometer, zijn er diverse bezienswaardigheden. Voor het centrum van Oirschot is karakteristiek de markt met de grote kerk. Op deze markt vooral in de zomer diverse activiteiten waaronder vele muziekactiviteiten. Daar omheen diverse horecagelegenheden, winkeltjes en musea. Rondleidingen verzorgt door het plaatselijke VVV.

Buiten Oirschot binnen een straal van: 10 Km> Dierentuin, Recreatieplas met activiteiten als zwemmen, waterskien, survival, overdekte speeltuin 25 Km> De Efteling


ga naar de website

De Landschotse Hoeve kampeerboederijVakantieboerderij 'De Landschotse Hoeve'

Voldijnseweg 4
5091 KK Westelbeers
Tel. 06 - 52717700

Welkom bij Vakantieboerderij ’De Landschotse Hoeve’. Kom hier genieten van Rust, Ruimte en Natuur. Kijk eens wat de werkzaamheden zijn van een hedendaagse boer en help eens een handje mee!! De boerderij bestaat uit drie schitterende vakantieappartementen, gevestigd op een actief melkveebedrijf gelegen midden in het groen. Tevens geschikt voor mindervalide. Hier kunt u genieten van een heerlijke vakantie of een weekendje weg. Onze omgeving staat garant voor vele uren fiets- en wandelplezier! Verblijf op basis van logies of logies met stevig ontbijt. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 8 personen.


ga naar de website

Vraag hier direct informatie aan bij deze bedrijven:

Kunt u de code niet lezen? Klik hier voor een andere

Er wordt zeer vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens.