Kleine mini campings in Brabant

Home > Kleine campings Brabant

Mede dankzij een afname van het aantal landbouwactiviteiten, is in Brabant en ook elders in Oirschot en de Beerzen het aantal minicampings explosief gestegen. Op een minicamping in Brabant proeft u nog de oorspronkelijk sfeer van het boerenleven. Snuif de geur van het gras en de akkers op en beleef de geneugten van het plattelandsleven in Brabant. De Brabantse gezelligheid, gemoedelijkheid en het lekkere bakje koffie.

Kleine campings Brabant

Oirschot en de Beerzen is een streek in het groene hart van Brabant. Een minicamping in Oirschot of de Beerzen biedt u gezelligheid, geborgenheid en niet te vergeten een prachtige natuurlijke omgeving. De streek Oirschot en de Beerzen is tal van minicampings rijk. Iedere kleine camping heeft een verhaal te vertellen en dit maakt iedere minicamping uniek. Om u te helpen bij het kiezen van de minicamping naar uw keuze vindt u hier een samenvatting van de verschillende minicampings in de regio Oirschot - de Beerzen. U kunt op een minicamping klikken voor een uitgebreide omschrijving en foto's. Veel leuke kleine campings in Brabant.

Minicamping De Steenuil
Minicamping De Steenuil
Oirschot

Meer info
Ga naar de website
Minicamping Laageind
Minicamping 't Laageind
Oirschot

Meer info
Ga naar de website
Minicamping De Goos
Mini-camping De Goos
Oostelbeers

Meer info
Ga naar de website

Minicamping 'De Steenuil'

Schansstraat 3
5688 NC Oirschot
Tel. 0499 - 573 004

Minicamping De Steenuil Voor een aangename vakantie in een mooie omgeving met veel natuurschoon bent u bij ons aan het goede adres. Onze minicamping is aangesloten bij de Vekabo (Vereniging voor Kamperen bij de Boer en tuinder). Onze minicamping staat eveneens vermeld in de ANWB-gids "Kleine campings".

Alle campingplaatsen hebben de beschikking over 220V/4A voedingsspanning. Onze minicamping in Brabant beschikt over allerlei voorzieningen, zoals een was-toiletruimtemet 3 toiletten(met toiletpapier) en 3 douches(geen muntsysteem), 2 afwasgelegenheden met warm water, een koelkast en een wastafel.

In het hoogseizoen organiseren we diverse evenementen voor het hele gezinzoals: Bosdag, Indianendag, Poppenkast, Kampvuur, Speurtocht, Huifkartocht, Fietstochten, picknick, barbecue, enz.. Bovendien zijn al deze aangeboden evenementen aantrekkelijk geprijsd.

Dit alles en nog veel meer maken de vakantie voor het hele gezin onvergetelijk.


ga naar de website

Minicamping 't Laageind'

Lopensestraat 4
5688 MK Oirschot
Tel. 0499 - 578 882

Minicamping t LaageindGeniet op Camping 't Laageind, gelegen aan natuurgebied De Mortelen in Oirschot, van echte Brabantse gastvrijheid met koffie en een praatje. In de directe omgeving kunt u genieten van prachtig uitgezette wandelroutes en fietsroutes. Zeer uniek in de regio is de 180 km lange knooppunt wandeling. Fiets- en wandelkaarten zijn bij onze camping te verkrijgen.

Wat hebben wij u te bieden:
De camping beschikt over 40 ruime plaatsen met elektra.
Verwarmd sanitair, waaronder 8 warme douches, 8 toiletten en invalide toilet met douche. Apart heren- en dames sanitair.
Gratis internet door middel van WiFi.
Een wasmachine is ook aanwezig.

Er is voldoende speelgelegenheid voor de kinderen. Bij de camping ligt een kinderboerderij met hertjes, geitjes, kippen, eenden en pony's.
Daarnaast beschikken we over een mooie kantine in skihut-style, een overdekte fietsenstalling met elektra, een groot sport- en speelveld en
een Jeu de Boules-baan. Tevens hebben we een 4-persoonscaravan "Hobby de Luxe" te huur.

Er worden door het seizoen heen diverse activiteiten georganiseerd. Voor zowel jong als oud.


ga naar de website

Mini-Camping De Goos

Fransebaan 1
5091 JN Oostelbeers
Tel. 0499 - 572 380

Minicamping De GoosMini-camping "de Goos' ligt in het buitengebied van Oostelbeers, dicht bij Oirschot. We zitten op loopafstand van landgoed "Baest"waar je heerlijk kunt wandelen. Ook lopen er verschillende fietsroutes in de omgeving. We hebben ruime staanplaatsen en nieuw sanitair (2007) op onze mini-camping. Ook is er een ruime kantine waarvan gebruik gemaakt kan worden, denk bijvoorbeeld aan families die bij elkaar willen zijn.

Verder lopen er in de wei bij de mini-camping verschillende dieren, zoals geiten, herten, pauwen, kippen enz. Voor kleine kinderen is er voldoende speelgoed, zoals traptractors, fietsjes, skelters, stepjes enz. Binnen in de schuur zijn er nog hokken met kleinere aaibare dieren zoals, cavia's en konijnen, tevens kan men hier ook naar buiten kijken naar de buitendieren.


ga naar de website

Vraag hier direct informatie aan bij deze bedrijven:

Kunt u de code niet lezen? Klik hier voor een andere

Er wordt zeer vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens.