Bed & Breakfast in Eindhoven en omgeving

Home > B&B Brabant

Ziet u het ook zitten om te ontwaken op een mooie ochtend in een sfeervol pension of bed en breakfast in Brabant? Na een gezellig dorps ontbijt, een gezonde wandeling maken door de mooie natuur. Op deze website vindt u bed en breakfasts bij Eindhoven in de omgeving van Oirschot en de Beerzen, die u droom waar kunnen maken. Laat u verrassen door de schoonheid van de omgeving van Oirschot en de Beerzen en geniet van de gastvrijheid die Brabant groot heeft gemaakt. De omgeving van Eindhoven en Oirschot de Beerzen wordt gekenmerkt door het traditionele Brabantse dorpsleven temidden van een overvloed aan natuur met hier en daar een gezellige bed en breakfast en pension. Dat wordt heerlijk overnachten in Brabant.

Sfeervol bed & breakfast in Brabant

Ontdek Brabant terwijl u in de watten wordt gelegd in een gastvrij B&B in Oirschot of de Beerzen. Ieder B&B in Brabant is uniek en ademt een geheel eigen sfeer uit. Hier vindt u een opsomming van de mooiste B&B's in de regio van Eindhoven. U kunt op het B&B klikken voor een uitgebreide omschrijving. Echt bijzonder overnachten in Brabant doe je in een gezellig B&B in Oirschot de Beerzen.

Bed & breakfasts bij Eindhoven in Oirschot en de Beerzen: Geniet van een vakantie in Brabant!

Bed & breakfast De Donkhoeve
Boerderij de Donkhoeve
Oirschot

Meer info
Ga naar de website
Bed & breakfast De Notelhoeck
B&B De Notelhoeck
Oirschot

Meer info
Ga naar de website
Bed & breakfast De Goos
Bed & Breakfast De Goos
Oostelbeers

Meer info
Ga naar de website
Viskwekerij De Stroom
Viskwekerij De Stroom
Oirschot

Meer info
Ga naar de website

B&B Hendrikje Hoeve
B&B Hendrikje Hoeve
Oost West en Middelbeers

Meer info

Bed & Breakfast Hoeve Polsdonk
Bed & Breakfast Hoeve Polsdonk
Oirschot

Meer info
Ga naar de website
Landschotse Hoeve
De Landschotse Hoeve
Westelbeers

Meer info
Ga naar de website

Boerderij de Donkhoeve

Polsdonken 2
5688 LE Oirschot
tel 0499-575397

Donkhoeve Pension Gastvrij logeren in een oude boerderij / pension in landelijke nostalgische sfeer, met de luxe van vandaag.

Onze B&B in Brabant is gelegen nabij het eeuwenoude natuurgebied de Mortelen, Kampina, de Oisterwijkse vennen en de Beast. Gelegen aan vele fiets en wandelroutes, 3 km. vanaf het pittoreske dorp Oirschot.

Wij hebben 2 luxe appartementen.

1. Een vrijstaand boerderijtje genaamd de kleine Polsdonk voor 6 personen; 2 slaapkamers boven beide met 2x 1persoonbed en 1 zit/slaapkamer beneden met 2x 1 persoon boxspring bedden. De locatie beschikt over een eigen ingang, openhaard, keuken, sauna en infrarood cabine op de begane grond, verwarmd terras met tuinmeubilair.

2. In pension de Donkhoeve hebben we een zit/slaapkamer met 2 x 1 persoon boxspring bedden. En boven een slaapkamer 2 x 1 persoonbedden. Ook deze locatie in het pension beschikt over een openhaard, eigen ingang, tuin met 2 terrassen en tuinmeubilair, gebruik van de keuken, toilet beneden, boven is een badkamer met ligbad, douche en toilet.

Gratis gebruik van fietsen en fiets- wandelroutes, openhaardhout, koffie (ook senseo) en thee, het spelen van boerengolf, jeu de boules, klootschieten en kruisboogschieten nabij het pension. Ook het verblijf van uw hond en paard is mogelijk. Voor uw fietsen hebben wij een afgesloten ruimte.


ga naar de website

Bed & Breakfast De Goos

Fransebaan 1
5091JN Oostelbeers
Tel. 0499 - 572 380

Bed & breakfast De Goos Onze kamers voor bed en breakfast bevinden zich in onze woonboerderij, en zijn voorzien van een eigen keuken en een eigen toilet en douche. Ook is er op elke kamer een eigen tv en er is een magnetron en een eigen koelkast. Er is een luxere kamer met een aparte slaapkamer en een grote keuken, hier is ook een mooi buitenterras bij, en er is een grotere keuken.

Er is de mogelijkheid om de kamer te huren met ontbijt, maar u kunt ook zelf voor uw eigen ontbijt zorgen, dit alles in overleg.

We wonen in het buitengebied van Oirschot, op een loopafstand van landgoed "Baest" waar je heerlijk kunt wandelen. Ook zijn er verschillende fietsroutes in de omgeving. We hebben ook nog een ruimte waar meerdere mensen bij elkaar kunnen komen, deze is voorzien van 2 douches en 2 toiletten en een keuken, tevens is er een speelhoekje voor kinderen. Kortom, er kan van alles besproken worden in combinatie met elkaar of gewoon apart.


ga naar de website

Educatieve Viskwekerij De Stroom (+ Bed and Breakfast)

Fam. Van der Schoot
Broekstraat 25A
5688 JX Oirschot
Tel 06 - 53701862

De Stroom in Brabant Educatieve Viskwekerij De Stroom dankt zijn naam aan het kronkelende riviertje De Beerze die aan het bedrijf grenst. In dit fraaie beeklandschap kweekt de familie Van der Schoot exclusieve vissoorten voor de consumptie.

In de knusse Bed and Breakfast kunnen groepen tot 9 personen terecht voor een echt buitengevoel. Gasten kunnen gebruik maken van de keuken om streekproducten klaar te maken.

Bezoekers vinden in het bezoekerscentrum bij deze Bed and Breakfast informatie over het kweken van vis op aquacultuur, de natuurgebieden en recreatiemogelijkheden. Op afspraak worden er rondleidingen door het bedrijf en Bed and Breakfast gegeven.

Ook is een rondwandeling door het beekdal met een deskundige gids mogelijk. Tevens biedt de locatie alle faciliteiten voor een geslaagde vergadering, cursus of bedrijfspresentatie. Ook voor kinderen valt er volop te beleven. Alles rondom het thema ‘water’. Er is een vlindertuin, een kikkerpoel, een trapveldje en een fontein waar je ouderwets kunt pootjebaden.


ga naar de website

Hendrikje Hoeve Bed & breakfast BeersB&B 'Hendrikje Hoeve'

Langereyt 18
5691 JR Oost West en Middelbeers
Tel. 0499 - 574 926

Onder de pannen bij Bed and Breakfast De Hendrikje Hoeve. De Bed and Breakfast is speciaal ingericht voor logies en is inclusief ontbijt. De B&B Hendrikje Hoeve ligt in het het dorp Oost West en Middelbeers en is een oude boerderij die we nog geweldig uitziet. De boerderij is gelegen in een mooi natuurgebied.

Voor recreatie zijn er verschillende mogelijkheden, zoals een zwembad op twee minuten afstand en een manege zeer dichtbij. De B&B Hendrikje Hoeve ligt ook op 15 minuten afstand van Eindhoven Airport, wat makkelijk is voor bezoekers die van ver komen en een gezellig onderkomen zoeken.

Trek uw plan… bel Tine (Tel. 06-51485503) of Carel-Jan (Tel. 06-54315764) van Bed & Breakfast 'Hendrikje Hoeve'.

Bed & Breakfast Hoeve Polsdonk

Polsdonken 1
5688 LE Oirschot
Tel. 0499 – 550 191

Hoeve Polsdonk in OirschotVlakbij het pittoreske Oirschot heten Pieter en Mieke u van harte welkom op hun langgevelboerderij. Dit monumentale pand uit 1874 is de plek om al het moois van het boerenleven te beleven. In onze Bed & Breakfast overnacht u in een van de 4 luxe kamers, alle voor 2 tot 4 personen, en ingericht als een appartement  met een eigen ingang. Geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt met verse streekproducten. Zo vindt u alle rust en ruimte om te ontspannen. De agrarische sferen waarin u verblijft, sluiten prima aan bij de schitterende natuurlijke omgeving. Aan fietsers en wandelaars biedt de regio dan ook veel mogelijkheden.

Daarnaast kunt u op Hoeve Polsdonk terecht voor een leuke en interessant agrarisch bezoek. Het is immers een actieve boerderij! De gecertificeerde Klasseboerin Mieke vertelt aan groepen en scholen alles over de dieren. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan de boerderijwinkel waar smakelijke ambachtelijke bereide producten uit eigen keuken worden verkocht.

Ook een bezoek aan onze Zichtstal en Het Skon Knorrepad is zeker de moeite waard! Het is altijd toegankelijk en geeft op een speelse manier educatie over de moderne varkenshouderij.


ga naar de website

Vakantieboerderij 'De Landschotse Hoeve'

Voldijnseweg 4
5091 KK Westelbeers
Tel. 06 - 52717700

De Landschotse Hoeve interieur vakantieboerderijWelkom bij Vakantieboerderij ’De Landschotse Hoeve’. Kom hier genieten van Rust, Ruimte en Natuur. Kijk eens wat de werkzaamheden zijn van een hedendaagse boer en help eens een handje mee!! De boerderij bestaat uit drie schitterende vakantieappartementen, gevestigd op een actief melkveebedrijf gelegen midden in het groen. Tevens geschikt voor mindervalide. Hier kunt u genieten van een heerlijke vakantie of een weekendje weg. Onze omgeving staat garant voor vele uren fiets- en wandelplezier! Verblijf op basis van logies of logies met stevig ontbijt. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 8 personen.


ga naar de website

Vraag hier direct informatie aan bij deze bedrijven:

Kunt u de code niet lezen? Klik hier voor een andere

Er wordt zeer vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens.